Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Έργα του συνθέτη Χρήστου Αναστασίου - Τρίτη και 3 στο Τρίτο, 11-12-2018


ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 3 ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ
Τρίτη 11-12-18, ώρα 15:00-16:30

Μετάδοση της 13ης εκδήλωσης του κύκλου "Τρίτη και 3 στο Τρίτο" για την περίοδο 2017-18, που πραγματοποιήθηκε στο Στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, παρουσία κοινού και με απευθείας ραδιοφωνική και διαδικτυακή μετάδοση την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018.

Έργα του συνθέτη Χρήστου Αναστασίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

•’’Stochasmos’’ για Φλάουτο. Γραμμένο το 1992 (εκδόσεις MusicaFerrumκαι BabelScores), ηχογραφήθηκε για την Sarton(Naxos) στην Πολωνία και κυκλοφόρησε σε CDτο 2017.

•’’Makron’’ για Φλάουτο. Γραμμένο το 2012 (εκδόσεις MusicaFerrumκαι BabelScores), ηχογραφήθηκε για την Sarton(Naxos) στην Πολωνία και κυκλοφόρησε σε CDτο 2017.

•‘’Monologue’’ για κλαρινέτο. Γραμμένο το 1996, (εκδόσεις MusicaFerrumκαι BabelScores), (πρώτη εκτέλεση).

•‘’Intermezzo’’ για Πιάνο. Γραμμένο το 2001, (εκδόσεις MusicaFerrumκαι BabelScores).

•‘’Nomion’’ για Βιολί και Πιάνο. Γραμμένο το 2016

Οι μουσικοί που θα παρουσιάσουν τα έργα είναι οι:
Βαγγέλης Σταθουλόπουλος, φλάουτο 
Παναγιώτης Σιωράς, κλαρινέτο 
Κωστής Καριτζής, βιολί 
Αγγέλικα Παπανικολάου, πιάνο

Παρουσίαση: Διονύσης Μαλλούχος
Ήχος: Νίκος Θεοδωρακόπουλος


  Χρήστος Σπ. Αναστασίου

Γεννήθηκε στην Aθήνα. Σπούδασε Aνώτερα Θεωρητικά της Μουσικής (Κ. Κυδωνιάτης, Αλ. Λασκαρίδης, Αθ. Παπανικολάου), κινησιολογία και Δ/νση Oρχήστρας (Λευτέρης Xαλκιαδάκης), κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο και πιάνο. Ασχολήθηκε επίσης συστηματικά με τη μελέτη της Modern Jazz (σύνθεση και ενορχήστρωση).    
  
Συνέχισε τις σπουδές του στη Σύνθεση και στη Δ/νση Oρχήστρας με τον Θόδωρο Aντωνίου (Δίπλωμα Σύνθεσης 1991 με άριστα παμψηφεί). Συμμετείχε επίσης σε πολλά σεμινάρια Σύγχρονης Mουσικής στην Eλλάδα και στο εξωτερικό.

Παρακολούθησε (1992-93) τον κύκλο σεμιναρίων Mουσικής Πληροφορικής στο Kέντρο Σύγχρονης Mουσικής Έρευνας (KY.M.E.), σε συνεργασία με το Κέντρο Μουσικής έρευνας του Πανεπιστημίου Columbia με θέμα «Μουσική μέσω προγραμματισμού». 

Oλοκλήρωσε τις σπουδές του στη Σύνθεση, Aνάλυση, Διεύθυνση Oρχήστρας, και Ηλεκτρονική Μουσική στο Πανεπιστήμιο του Bελιγραδίου (Srdjan HofmanZoran Eric΄Raiko Maksimovic)απ’ όπου και αποφοίτησε με Master of Arts (MA 1997).

Επίσης σπουδές και σεμινάρια στην Ηλεκτρονική Μουσική, Προγραμματισμό & Μουσική με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, Φασματική Μουσική, Αλγοριθμική  Σύνθεση, Ακουσματική Μουσική,ζωντανή Ηλεκτρονική Μουσική και ανάλυση τεχνικών σύνθεσης ήχου.
   
Έχει διευθύνει διάφορα μουσικά σύνολα σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και επίσης σε ηχογραφήσεις σε διάφορα studio.

Έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις για το έργο του. Διεθνής Διαγωνισμός Σύνθεσης ALEA III, διεθνής Διαγωνισμός Σύνθεσης OLYMPIA του A’ Προγράμματος της Eλληνικής Pαδιοφωνίας, 3ο Φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής του Bελιγραδίου, διεθνής Διαγωνισμός Σύγχρονης Μουσικής  Taukay στην Ιταλία, διεθνές φεστιβάλ Ηλεκτροακουστικής μουσικής OUAEMF στην Osaka της Ιαπωνίας κ.α.
  
Ως συνθέτης ασχολήθηκε με όλα τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα και το συνθετικό του έργο περιλαμβάνει πάνω από 120 έργα όπως, κουαρτέτα εγχόρδων, κοντσέρτα για διάφορα όργανα και ορχήστρα, έργα ορχήστρας δωματίου και συμφωνικής μουσικής, έργα για φωνή και σόλο όργανα, χορωδιακή μουσική, μουσική για θέατρο και έργα ηλεκτρονικής, ηλεκτροακουστικής και acousmatic μουσικής. Η απομάκρυνση από την παραδοσιακή γλώσσα της μουσικής, η εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων, η αναζήτηση νέων ηχοχρωμάτων και η μέγιστη εκφραστική δυνατότητα του ήχου, οι διαφορετικοί τρόποι παραγωγής του ήχου των οργάνων, η χρήση των υπολογιστών, η φθογγική οργάνωση και η πολυδιάστατη ηχητική οργάνωση, είναι τα ζητούμενα σε κάθε νέο έργο του.

 Έργα του έχουν εκτελεστεί από καταξιωμένους σολίστ, σύνολα δωματίου και ορχήστρες στην Eλλάδα και σε άλλες χώρες της Eυρώπης και των ΗΠΑ, σε φεστιβάλ, κοντσέρτα και συναυλίες οργανικής και χορωδιακής μουσικής και σε ζωντανές εκπομπές του Τρίτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Πολλά από αυτά είναι αναθέσεις και παραγγελίες μουσικών οργανισμών και άλλων φορέων της Eλλάδος και του εξωτερικού. Έχει επίσης συνθέσει, διασκευάσει ενορχηστρώσει και έχει διευθύνει έργα Jazz μουσικής, τα οποία έχουν ηχογραφηθεί και έχουν παρουσιαστεί σε συναυλιακούς χώρους. 

Το 2016 ξεκίνησε η συνεργασία του με τη διεθνή δισκογραφική εταιρία ''Phasma Music''. Σε συνεργασία της με την ''Sarton Records Warsaw Poland'', κυκλοφόρησαν δύο CD με έργα σύγχρονης μουσικής, το Aleph και το Beth στα οποία συμμετέχει με δύο του έργα, “Stochasmos” και “Makronγια σόλο φλάουτο.
Το 2017 ηχογραφήθηκαν στην Πολωνία δύο ακόμα CD με έργα σύγχρονης μουσικής, το Two minutes και Daleth με τα έργα του,  Satsang (2017) για φλάουτο και άλτο φλάουτο και Echomorphes (2017) για φλάουτο και βιμπράφωνο, από την εταιρία Phasma Music (Naxos) που κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2018.
Επίσης σε μια σειρά CD’s για κουαρτέτα εγχόρδων και σόλο φλάουτο, θα κυκλοφορήσουν το 2020 επίσης από την εταιρία ''Phasma Music'', το String Quartet No 2, (2009), το έργο Breath and Sound (2018) για σόλο φλάουτο και το «Inner Spirit» για φλάουτο, βιολί, βιόλα και βιολοντσέλο (2019). Με την ίδια εταιρία (''Phasma Music'') έχουν δρομολογηθεί και άλλες ηχογραφήσεις και συναυλίες, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και ένα προσωπικό CD  που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2020.

 Έχει δώσει επανειλημμένα διαλέξεις και έχει διδάξει σε σεμινάρια σύνθεσης για τη σύγχρονη μουσική δημιουργία, όπου έχει παρουσιάσει έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής σε Ωδεία στην Aθήνα και στην περιφέρεια και δίδαξε Ανώτερα Θεωρητικά & Σύνθεση (Δωρικό Ωδείο, Ωδείο Nέας Tέχνης, Δημοτικό Ωδείο Iωαννίνων, Πρότυπο Ωδείο Aνατολικής Aττικής, Συμφωνικό Ωδείο, Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου, Κλασσικό Ωδείο, Ωδείο Athenaeum, κ.ά).

Καθηγητής Σύνθεσης και Ανώτερων θεωρητικών της Μουσικής, διδάσκει στο Ωδείο Athenaeum και στο Κλασσικό Ωδείο.

Aπό το 1994 είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Eλλήνων Mουσουργών και από το 1918 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Έργα του έχουν εκδοθεί από τον μουσικό οίκο MusicaFerrumκαι BabelScores, και  διατίθενται στην Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ.
  
Έχει δώσει επανειλημμένα διαλέξεις και έχει διδάξει σε σεμινάρια σύνθεσης για τη σύγχρονη μουσική δημιουργία, όπου έχει παρουσιάσει έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής σε Ωδεία στην Aθήνα και στην περιφέρεια και δίδαξε Ανώτερα Θεωρητικά & Σύνθεση (Δωρικό Ωδείο, Ωδείο Nέας Tέχνης, Δημοτικό Ωδείο Iωαννίνων, Πρότυπο Ωδείο Aνατολικής Aττικής, Συμφωνικό Ωδείο, Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου, Κλασσικό Ωδείο, Ωδείο Athenaeum, Ωδείο Πρωτοπορία κ.ά). 

Διδάσκει Ανώτερα θεωρητικά της Μουσικής και Σύνθεση στο Ωδείο Athenaeum, στο Κλασσικό Ωδείο και στο Ωδείο Πρωτοπορία.

Aπό το 1994 είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Eλλήνων Mουσουργών και από το 1918 είναι μέλος του Δ.Σ.

Έργα του εκδίδονται από τον μουσικό οίκο MusicaFerrumκαι BabelScores, στην Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ.


Βαγγέλης Σταθουλόπουλος 
Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1977 όπου πήρε τα πρώτα μαθήματα φλάουτου, πιάνου και θεωρητικών στη Φιλαρμονική Ένωση ‘Ι. Καποδίστριας’ και στο Ωδείο Κέρκυρας με δασκάλους τους Α. Στάνισελ, 
Γ. Περούλη και Ι. Βαρότση. 

Το 1992 ξεκίνησε μαθήματα φλάουτου με τον Θ.Γεωργίου, το 1997 πήρε δίπλωμα φλάουτου από το ωδείο ‘Φ .Νάκας’ με βαθμό Άριστα παμψηφεί και Ά Βραβείο (τάξη Θ. Γεωργίου) και συνέχισε τα μαθήματα φλάουτου με τον Π .Δράκο και ακολούθως με τον R.Davis. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φλάουτου με τους P.Edmund-DaviesL.RuohoS.MilanS.NewboldPh.Pierlotκαι P-L.Graf

Έχει διατελέσει Κορυφαίος Α΄ στη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Από το 2000 ανήκει στο δυναμικό της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (KOA) και από το 2004 αποτελεί μόνιμο μέλος της κατέχοντας τη θέση του Κορυφαίου Β΄. 

Ως μέλος του κουιντέτου ξύλινων πνευστών της ΚΟΑ έχει επιδείξει πλούσια εκπαιδευτική δράση στην Αττική και σε πολλά μέρη της Ελλάδας. 

Έχει εμφανιστεί ως σολίστ με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, την ‘Καμεράτα’ Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και την ‘CamerataStuttgart’ ενώ έχει λάβει μέρος και σε συναυλίες μουσικής δωματίου. 

Τον Σεπτέμβριο του 2002 κέρδισε το Β΄ Βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ξύλινων Πνευστών της εταιρείας ‘Τέχνη’. 
Από την Άνοιξη του 2009 αποτελεί ιδρυτικό μέλος του κουιντέτου ξύλινων πνευστών ‘Αίολος’ με εμφανίσεις στις περισσότερες αίθουσες συναυλιών της Αθήνας με παρουσιάσεις πολλών έργων ελλήνων συνθετών. 
Είναι πτυχιούχος χημικός του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παναγιώτης Σιωράς 
Γεννήθηκα, μεγάλωσα, μεγάλωσα κι άλλο και κάποια στιγμή, από εκεί που έπαιζα πιάνο, εκκλησιαστικό όργανο και βιολοντσέλο βρέθηκα με ένα κλαρινέτο στο χέρι και ένιωσα λίγο διαφορετικά. Αρκετά ώστε να το κρατάω μέχρι σήμερα περήφανα στα χέρια μου. 

Με αυτό γνώρισα τον δάσκαλό μου τον Στάθη, τον Ronald, τον Armand, τον Stanley, τον Claude, τον Romaineκαι άλλους πολλούς δασκάλους και φίλους. Έπαιξα μουσική για χάρη του Άκη, του Γιώργου, της Σμαρούς, του Βασίλη, της Γεωργίας και πολλών άλλων φίλων συνθετών. 

Έμαθα να κάνω με το κλαρινέτο μου τη θάλασσα, τα πουλιά, το τρένο, το καράβι και να ανοίγω τους φελλούς απ’τα μπουκάλια. Να παίζω την αγάπη και τον πόλεμο, το θυμό και την ελπίδα. Μα πάνω απ’όλα έμαθα πολλά, μα ελπίζω όχι τα πάντα, για το όργανο που με μάγεψε.


Κωνσταντίνος Καριτζής 
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Ξεκίνησε τις κλασικές του σπουδές στο βιολί σε ηλικία 9 χρόνων στο Ωδείο “Φίλιππος Νάκας” με καθηγήτρια τη Δήμητρα Αγγελοπούλου. Το 2000 απέκτησε δίπλωμα βιολιού με βαθμό Άριστα παμψηφεί και Β' βραβείο. 

Το 2005 έγινε δεκτός στην σχολή C.M.D.Lστο Μelunτης Γαλλίας, παρακολουθώντας το 1ο έτος σπουδών Jazzαυτοσχεδιασμού με καθηγητή τον DidierLockwood. Παράλληλα συμμετείχε σε συναυλίες στο Παρίσι, στη Λυόν και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας με διάφορα σύνολα Jazz αυτοσχεδιασμού. 

Έχει συνεργαστεί ως έκτακτο μέλος με τις ορχήστρες, Α.Σ.Ο.Ν. ως κορυφαίος Ά, την συμφωνική ορχήστρα της Ε.Ρ.Τ. την συμφωνική ορχήστρα της Ε.Λ.Σ. και τη συμφωνική ορχήστρα του Δ. Αθηναίων, καθώς και με πολλά σύνολα μουσικής δωματίου με κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο. 

Το 2008 συμμετείχε στην Ελληνοτουρκική ορχήστρα ως 'Α κορυφαίος στα ΄Β βιολιά υπό την διεύθυνση του VladimirAshkenazyκαι του Τάσου Συμεωνίδη, σε συναυλίες στην Άγκυρα, στην Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα (Ηρώδειο) και στην Πάτρα. 

Από το 2002, διδάσκει βιολί σε διάφορα Ωδεία στην Αθήνα.

Αγγέλικα Παπανικολάου
Αγγέλικα Παπανικολάου γεννήθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Αποφοίτησε από το «Ηπειρωτικό Ωδείο» Ιωαννίνων με πτυχίο πιάνου άριστα παμψηφεί και από το «Ορφείο» Ωδείο Αθηνών με δίπλωμα άριστα παμψηφεί, χρυσό μετάλλιο και Α΄ Βραβείο. 

Σπούδασε πιάνο, θεωρητικά, συστήματα βασικής μουσικής εκπαίδευσης και προπαιδείας, βιόλα, μουσική δωματίου, συνοδεία Lied, καθώς και διεύθυνση συνόλων, στη Ηοchschule füMusik und Theater Hannover

Συνέχισε τις σπουδές της στην Μουσική Ακαδημία της Καρλσρούης, στις τάξεις των Günter ReinholdMichaelUhdePeter Michael Riehmκαι Ulrich Michels αποφοιτώντας με άριστα παμψηφεί. 

Από το μεταπτυχιακό σολιστικό τμήμα αποφοίτησε με δίπλωμα, άριστα παμψηφεί και διάκριση. Παρακολούθησε μαθήματα και έλαβε μέρος σε διεθνή σεμινάρια και Master Classes για πιάνο solo, μουσική δωματίου και ειδικά σεμινάρια τεχνικής και παιδαγωγικών στην Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία και Ελλάδα, με τους Victor MerzanovMiguel ProencaJoackin SorianoDiether de la MotteYara TaalPeter FeuchtwangerLew VlasenkoRoberto SzidonValery Sagaidazny και άλλους. 

Έχει βραβευτεί με το Chopin Medallie στο φεστιβάλ Chopin του Düsseldorf. Στο 3ο Διεθνές Seminar πιάνου στoWrozlaw συμμετείχε στην εκτέλεση έργων που μετέδωσε η πολωνική ραδιοφωνία. 
Πλήθος συναυλιών, πλαισιώνουν το ενεργητικό της, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αρκετές από τις οποίες έχουν μεταδοθεί και από την ελληνική ραδιοφωνία. Ερμηνεύει κυρίως σύγχρονη μουσική. Έχει λάβει μέρος στην ηχογράφηση του συλλεκτικού CD «Σολίστες του αύριο» με έργα του αργεντινού συνθέτη, Alberto Ginastera

Eίναι μέλος της γερμανικής Ε.Ρ.Τ.Α, και της Ομοσπονδίας μουσουργών του Baden Württemberg (T.K.V), με ενεργό συμμετοχή και εμφανίσεις. Ως σολίστ έχει εμφανιστεί με την Kammerorchester Munster, Hochschulorchester Hannover, Kleines Symphonieorchester Harz, Theaterorchester Braunscheweig, Goslar Orchester. Έχει συνεργαστεί με διεθνούς φήμης συνθέτες όπως Arvo PärtTiere Huilletκαι Mauricio Kagel

Διακρίθηκε αρκετές φορές για τις διδακτικές της ικανότητες (Badishes KonservatoriumAssistentin του καθηγητή πιάνου Günter Reinholdστην Ακαδημία της Καρλσρούης, καθώς επίσης και σε ειδικά σεμινάρια τεχνοτροπίας πιανιστικού ρεπερτορίου σε έργα σύγχρονης μουσικής). Διδάσκει πιάνο, μουσικoαισθητική ρυθμολογία, κινησιογραφία και μουσικοπαιδαγωγικά, τεχνοτροπίες σύγχρονου ρεπερτορίου για πιάνο και μουσικά σύνολα. 

Γράφει κείμενα για θέατρο και παιδικό μουσικό θέατρο. Παράλληλα με την διδασκαλική της δραστηριότητα, δημιουργεί και εφαρμόζει ιδιαίτερες και πρωτότυπες μεθόδους για τη διδασκαλία στη μουσική προπαιδεία και τη μουσική δωματίου. Το βιβλίο της με τίτλο «Το παραμύθι της οδού Πενταγράμμου», εκδόσεις “PanasMusic”, αποτελεί μέρος αυτών των μεθόδων. 

Αρθρογραφεί επίσης σε ελληνικά και ξένα μουσικά περιοδικά και εφημερίδες όπως Πολύτονο, Con BrioNeue Musikzeitung
‘Ίδρυσε και καθιέρωσε στην Ελλάδα το «Μουσικό ΝηπιαγωΔείο» (ομαδικά μαθήματα πιάνου, ρυθμολογίας, μουσικοκινητικής, για παιδιά ηλικίας 3,5 έως 10 ετών). 

Είναι υποψήφια διδάκτωρ στον τομέα Μουσικής και θεάτρου στη Ludwig Maximilians-Universitäτου Μονάχου. Είναι επίσης κάτοχος του διπλώματος της γερμανικής φιλολογίας. 

Είναι ιδρυτικό μέλος του TerraEnsembleTrio, του DuoErgOnaTastOn και του Duo-FrArte

Ιδιαίτερη θέση τόσο στο παιδαγωγικό - εκπαιδευτικό της έργο όσο και στο καλλιτεχνικό κατέχουν οι συνεργασίες της με συνθέτες απ’ όλο τον κόσμο και οι παρουσιάσεις έργων τους στην Ελλάδα. Το ίδιο σημαντικές είναι και οι παρουσιάσεις έργων σύγχρονων Ελλήνων συνθετών.

Η Μουσική σας περιμένει! Στο Τρίτο





Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

ΕΡΤ Τρίτο Πρόγραμμα - Πέμπτη 6-12-2018

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ με την Κάτια Καλλιτσουνάκη 15:00 
Παράλληλες, αντίθετες και τεμνόμενες μουσικές διαδρομές σε παρελθόντα και παρόντα χρόνο. 

Έλληνες συνθέτες και εκτελεστές στον 21ο αιώνα.
-ΑΛΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΣDivertimento (4 μέρη),Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα Βουλγαρικής Ραδιοφωνίας – δ/ση Άλκης Μπαλτάς (Σόφια 2018)
-ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ: Νοσταλγία, (ποίηση Κώστα Καρυωτάκη),Σόνια Θεοδωρίδου μεσόφωνος, Βαγγέλης Χριστόπουλος κλαρινέτο, Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής - δ/ση Αλέξανδρος Μυράτ (Αθήνα 2009)
-ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΝΑΡΗΣ: Ελεγειακό κουιντέτο για ξύλινα πνευστά,Κουιντέτο Slowind (Λουμπλιάνα 2003 - ζωντανή ηχογράφηση)
-ΝΕΣΤΩΡ ΤΑΙΗΛΟΡ: Μικρή προσευχή, για φλάουτο και άρπα,Ντούο Χορίαμβος (Αθήνα 2008-Πρώτη ηχογράφηση)
-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Makron, για σόλο φλάουτο,Iwona Glinka φλάουτο (Βαρσοβία 2016 -Πρώτη ηχογράφηση)
-WALTHER VON DER VOGELWEIDEUnterdenLinden,Έφη Μηνακούλη μεσόφωνος, Τομπίας Σλήρφ ποτήρια, Σοφία Καμαγιάννη ήχοι νερού (Αθήνα 2013)
-LOU HARRISON: Κοντσέρτο για βιολί και 5 σολίστ κρουστών,Στέλλα Τσάνη βιολί - Σύνολο Κρούσις: Μαξίμ Μανκόβσκι, Θεόδωρος Μιλκόβ, Κώστας Παναγόπουλος, Γιώργος Μπαράκος, Κώστας Κονδύλης (Αθήνα 2011- ιδιωτική ηχογράφηση)
-FRANGHIZ ALI ZADEHFantasy, για κιθάρα, Νίκος Ζάρκος κιθάρα (Αθήνα 2011)
-STEPAN RAKBalalaika, για κιθάρα,Δημήτρης Κοτρωνάκης κιθάρα (ΗΠΑ 2016)
-EGBERTO GISMONTI: Agua y vinho - Bahiao Malandro,Στέλιος Γκόλγκαρης και Βασίλης Μαστοράκης κιθάρες (Αθήνα 2004)

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Ένωση Ελλήνων Μουσουργών - νέο ΔΣ 2-12-2018

Στις εκλογές που έγιναν σήμερα Κυριακή Δεκεμβρίου 2018 στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπήςεξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ως ακολούθως:

1. Ιωσήφ ΠαπαδάτοςΠρόεδρος
2. Λεόντιος ΧατζηλεοντιάδηςΑΑντιπρόεδρος
3. Ελένη ΣκάρκουΒΑντιπρόεδρος
4. Ιάκωβος ΚονιτόπουλοςΓενικός Γραμματέας
5. Λεωνίδας ΚανάρηςΤαμίας
6. Μαρία Χριστίνα ΚριθαράΕιδικός Γραμματέας
7. Χρήστος ΑναστασίουΈφορος
8. Σπύρος ΜάζηςΜέλος
9. Μαρία ΔαγαλάκηΜέλος

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή της Ε.Ε.Μεξελέγησαν οι Συνάδελφοι: (με αλφαβητική σειρά):

1. Μιχάλης Ανδριτσόπουλος
2. Παύλος Βεντούρας
3. Φανή Κοσώνα

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών κατά της πρώτη του συνεδρίαση ανακήρυξε τον Θόδωρο Αντωνίου Επίτιμο Πρόεδρο της Ε.Ε.Μ.

Global Music Awards - CD Daleth


We won the Global Music Awards - OUTSTANDING ACHIEVEMENT - SILVER Medal Double Winner in two categories: Contemporary Classical and Instrumentalists, December-2018. 

Thank you my outstanding friends: Adam Eljasinski and Leszek Lorent!
Thank you composers: 


Thank you our great sound engineer Michał Szostakowski!
Thank you Janina Batko for the front cover and Michail Travlos for the graphic design!
Phasma Music LongPlay.blox.pl  Willowhayne Records Soliton ProfilSoliton.pl Wydawnictwo,Sklep muzyczny